10 maj 2024
19:15

Roslagsbro IF 3

Referat: Upplands-Ekeby IF - Roslagsbro IF 3

Tuff match, Upplands Ekeby var numret större. Duktiga i snabba omställningsspelet. Vi straffades rätt tufft på den mjuka rufsiga gräsmatten. Mycket duellspel, och skador på Morris (Nyckelben) och Isac (fot). Vi har en period där vi bjuder dom på chanser genom att spela bort väldigt mycket bollar i speluppbyggnaden. Ändå börjar vi riktigt bra, med ett spel där vi kan vinna mycket mark genom att inte hålla i bollen centralt, genom att få ned lite bollar på forwards, för att komma ut på kanterna. Men när Upplands Ekeby gör mål på sin första chans är det så vi lägger oss ned och inte vill spela. De gör tre mål på ca tio minuter, egentligen på de tre chanser de har. Vi gör en betydligt bättre andra halvlek, där spelet är hyggligt, men vi får slita väldigt mycket för att få ett fåtal halvchanser. 0-0 i andra är det vi får ta med oss.